Skip to content

Optagelsesprøve

Ca. 2 gange om året afholder VoxBox optagelsesprøver for nye medlemmer – datoen for næste prøve vil blive annonceret på vores facebookside. Du er dog meget velkommen til sende en mail til os med dit navn og lidt info omkring dig selv, så vender vi tilbage når næste optagelsesprøve nærmer sig…

NÆSTE OPTAGELSESPRØVE FINDER STED: Overvejer du at blive en del af VoxBox, så kom til en uforpligtende øveaften og syng sammen med os onsdag d. 15/1-19 fra kl. 19.00 i musiklokalet på Vestervang Skole (indgang B) i Viborg. Efter øveaftenen holder vi optagelsesprøve, som du kan vælge at gå op til, hvis du har lyst.

Send en mail til os for at melde dig til.

Selve optagelsesprøven består af følgende små øvelser:
1) Du skal synge én sang for os, som du har forberedt hjemmefra. Hvis du gerne vil have klaveret til at akkompagnere, skal du medbringe noder i den rette toneart.
2) Du skal lave nogle melodiske imitationer – dvs. du skal eftersynge et par korte melodier, der bliver spillet på klaveret.
3) Du skal lave nogle rytmiske imitationer – dvs. du skal klappe et par korte rytmer, som korlederen klapper.
4) Du skal synge sammen med nogle af korets medlemmer (typisk bestyrelsen), for at høre dig i flerstemmig sang.

Til prøven vil de to korledere (Pavlina og Anders) samt bestyrelsen være tilstede.

Vi har ingen krav til nodekendskab.

Hvis du bliver optaget i koret, forventer vi et højt engagement både ved korprøverne og ved koncerterne.
Det er vigtigt, at du øver hjemme (vi laver øve-musikfiler til de fleste af vores sange).
Som udgangspunkt skal du deltage ved alle koncerter (datoerne bliver meldt ud i rigtig god tid) – der kommer en tilmeldingsliste til de enkelte koncerter i vores interne facebookgruppe.

Udover vores ugentlige korprøver, har vi også nogle sociale arrangementer. Derfor har VoxBox et socialudvalg, som arrangerer alt fra fællesspisning til filmaftener. Dette er frivilligt at deltage i.

Pt. ligger vores kontingent på 1300 kr. for en hel sæson (januar-december med sommerpause).

Hvis du er meget nervøs for optagelsesprøven, så skriv endelig til os så vi kan hjælpe dig igennem den – prøven er kun for at vi kan høre, om din stemme passer ind i en af VoxBox’s stemmegrupper…

Send en mail til os for tilmelding til prøven.

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconSubscribe on YouTube