Skip to content

Tidligere nyheder

Få også de nyeste informationer fra os på vores facebookside

Oktober 2017:
Så er koncerten med Naura d. 8/11-17 i Viborg Musiksal gjort helt klar – I kan tro vi glæder os til at synge med dem. Desuden har VoxBox fået ny bestyrelse: Fomand er Janne, næstformand er Laura, sekretær er Sarah og suppleant er Louise. Derudover er de to korledere også en del af bestyrelsen.

April 2017:
Vi er nu klar til deltagelsen ved International Choral Festival Berlin 2017 i påsken. Vi synger bl.a. foran Brandenburger Tor, i Landesmusikakademie Berlins koncertsal samt i en kirke. Tusind tak til alle jer, som på den ene eller anden måde har hjulpet os på vej med sponsorater osv. Det har gjort, vi kan holde egenbetalingen på et rimeligt niveau. Vi glæder os til at repræsentere Danmark og Viborg ved festivalen og har øvet os meget siden sensommeren… Følg vores facebookside for updates undervejs ?
I kan læse koncertprogrammet for turen her.

Februar 2017:
Så har vi fået taget nye pressefotos – se dem her. Tak til Morten Johansen for de fine billeder.

Januar 2017:
Kom og oplev VoxBox synge de sange, vi skal optræde med ved International Choral Festival i Berlin i påsken 2017… Alle entreindtægter går til rejsen. Det er muligt at købe drikkevarer i pausen.
Billetter koster 100 kr og kan købes kontant ved indgangen eller her https://place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=b9a3d8a957

December 2016:
Efter en række veloverstået julekoncerter vil vi nu holde juleferie frem til d. 4. januar 2017 – for allerede d. 7. januar synger vi sammen med Sing4Fun til nytårskoncert i Houlkær Kirke. Tak til vores “fans” og samarbejdspartnere for et godt 2016. Vi glæder os meget til at synge for jer i 2017…

Oktober 2016:
Så er det tid til koncerter igen – d. 27/10-16 fejrer vi Spil og Syng Dansk i Viborg Musiksal, hvor vi er med på et par numre sammen med Trio Before.
D. 6/11-16 spiller vi til en koncert i Frimurerlogen Jutlandia i Viborg (bemærk det ikke er en offentlig koncert).
Årets julekoncerter ligger d. 4/12-16 i Almind Kirke og d. 14/12-16 i Sejling Kirke.

September 2016:
Vi har her i september haft en korworkshop med Astrid Vang-Pedersen med fokus på især koreografi og sceneoptræden. Vi har lært rigtig meget, som vi vil bruge til fremtidige koncerter samt til vores Berlin-tur i påsken 2017.

August 2016:
Efter sommerferien var vi med til en rigtig smuk vielse i en lille kirke nær Haderslev – vi sang Lyse nætter og All you needs is love som præludium og postludium. Det var en rigtig god oplevelse både for os og alle bryllupsgæsterne. Vi har også haft optagelsesprøver her i august og budt 6 nye medlemmer velkommen. Vi glæder os meget til at synge med de nye sangerinder.

Juni 2016:
VoxBox, Marie Carmen Koppel og Viborg Big Band gav den fuld gas i dag ved åbningen af Snapsting – Viborg Hærvejsfestival 2016 på Nytorv i Viborg… Tak til de mange publikummer – det var en fornøjelse at synge/spille for jer. Og tak til Marie Carmen Koppel og Viborg Big Band for samarbejdet…
Nu vil vi holde en velfortjent sommerferie frem til august. Hvis du vil være med i VoxBox, har vi optagelsesprøve d. 22. august 2016. Læs mere om selve prøven her.

Maj 2016:
Vi har nu sunget sammen med Sing4Fun og Sødal Happy Singers til en rigtig god støttekoncert til fordel for Sted1. Pengene går til børn/unge derfra, så de kan opleve det, at komme på sommerferie…

April 2016:
De sidste brikker er faldet på plads, så nu er VoxBox klar sammen med Viborg Big Band og Marie Carmen Koppel til at give den gas, når Nytorv i Viborg tages i brug lørdag d. 18/6-16 kl. 11.30… Det bliver en koncert, hvor vi hver især vil spille/synge nogle sange, og selvfølgelig laver vi også nogle fællesnumre 🙂 Se mere på Facebook.

Marts 2016:
VoxBox synger her i marts til et støttearrangement arrangeret af Zonta Viborg – pengene går til integrationsfremmende tiltag for indvandrerkvinder i Viborg. I maj synger vi til en støttekoncert arrangeret af Public Production i samarbejde med Viborg Y’s Men’s Club til fordel for Sted1, der er et værested for børn og unge mellem 13 og 19 år. Titlen på støttekoncerten er “Fred, frirum og fællesskab: Alle børn har ret til en rar sommer – og de store, der aldrig fik det…” Alle entreindtægter mv. går direkte til en sommerlejr for Sted1’s brugere.

November 2015:
Så er vi klar til årets julekoncert med Viborg Big Band og VoxBox – de bliver d. 2/12-15 kl. 19.00 på Viborg Hovedbibliotek og d. 3/12-15 kl. 19.30 i Skals Multihus. Vi havde sidste fællesøver i går på Viborg Teater – og der er virkelig lagt op til et brag af en koncert… 🙂
VoxBox og Viborg Big Band nov. 2015

September 2015:
Endnu en ny sangerinde er kommet med i VoxBox – vi er glade for nu at alle vores stemmegrupper er fuldtallige…

August 2015:
Så er koret klar til endnu en sæson. Nu med to nye sangerinder, som vi glæder os til at synge sammen med og lære bedre at kende 🙂 Vi går et travlt efterår i møde med sensommerkoncert i Gludsted Kirke, jubilæumskoncert for Viborg Mandskor, koncert i Vestervang Kirke og julekoncerter med Viborg Big Band… Vi glæder os til at se jer til vores VoxBox – act in concert…

August 2015:
Så er det tid til optagelsesprøve. Det foregår onsdag d. 26. aug. 2015 fra kl. 19. Læs mere her.

Juni 2015:
Vi holder nu sommerferie frem til september. Dog er der optagelsesprøve allerede d. 26. aug. Læs mere her. God sommer 🙂

Maj 2015:
VoxBox’s forårskoncert “Act in concert – en sanseoplevelse 2” blev en kæmpe succes. Fuldstændig udsolgt koncert, der bare var helt fantastisk. Vi glæder os til en minikoncert på Borgvold til Skt. Hans d. 23/6-15.

Maj 2015:
VoxBox har nu lavet en ny fanside på Facebook. Find den her. Like os og følg med i korets arrangementer mv. Du kan også følge vores Youtube kanal her.

April 2015:
VoxBox’s forårskoncert er nu helt på plads. Det bliver d. 6. maj hos Madam Sund. Læs mere: Forårskoncert 2015.

Marts 2015:
Så har VoxBox haft en fantastisk kordag – her blev vores indkøbte mikrofoner testet af, og vi fik lavet en lille prøveindspilning… Se en lille film fra dagen under medier.

December 2014:
VoxBox vil gerne ønske alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Vi glæder os til endnu en række koncerter i det nye år – bl.a. d. 3. januar 2015 i Houlkær Kirke. Under medier vil I kunne se et par film fra vores julekoncerter…

November 2014:
VoxBox er nu næsten klar til årets julekoncerter – bl.a. sammen med Ivan Pedersen og Viborg Bigband… Læs mere under Arrangementer. Se i øvrigt vores video fra øvelokalet her.

September 2014:
Så er sæsonen startet igen, og vi er allerede i gang med nogle nye, fede sange… Koret har fået 5 nye sangerinder, der alle bestod optagelsesprøven.

Juni 2014:
VoxBox modtager 10.000 kr. fra Tuborgfondet til køb af bl.a. mikrofoner. Pengene vil blive overrakt til koret efter sommerferien…

Maj 2014:
VoxBox holder nu sommerferie frem til september. Hvis du har lyst til at blive en del af koret holder vi optagelsesprøver d. 27. august i Viborg Katedralskoles festsal. Skriv en mail til os for at melde dig til…

Maj 2014:
Tak for et forrygende arrangement – VoxBox act in concert – hos Galleri NB. Der var totalt udsolgt. Koret sang fantastisk og stemningen var i top. Læs mere om arrangementet: VoxBox og Galleri NB.

Maj 2014:
VoxBox er nu klar til at synge rundt i Viborgs gågader i forbindelse med Open by Night – der er melodi grand prix tema i byen, og det er der også i vores repertoire. Læs mere om arrangementet: Open by Night.

April 2014:
Så er billetsalget til VoxBox – act in concert – en sanseoplevelse d. 14/5-14 sat til salg. Køb billetten hos Galleri NB (pris 50 kr.). UDSOLGT!

April 2014:
Så er vores nye hjemmeside færdig. Tusind tak til Peter Tidemand for det flotte design samt til Dan Schlosser for at overdrage os www.VoxBox.dk.

Marts 2014:
Vores fan side er klar på Facebook. Bliv medlem af den eller læs mere her.

Marts 2014:
Så har vi fået taget nogle flotte pressefotos – mange tak til fotograf Trine Larsen fra www.trinegrafik.dk for de flotte billeder.

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconSubscribe on YouTube